• Rebecca Bergsland

Nya mål efter Spanien: Ett år av självutveckling


Sedan jag kom tillbaka från Spanien i april har jag bestämt mig för att vara i Sverige i minst ett år framåt och under detta år ha självutveckling som tema. Att utvecklas är bland det bästa jag vet så vad jag än gör så resulterar det oftast i att minst en sak är en aktivitet som ger mig nya kunskaper eller insikter. Men efter ett grundligt förarbete under sommaren kommer min kalender från och med i höst att vara som en välfylld påse smågodis med olika kurser, jobb och spännande projekt. Det blir en blandning av privat och professionell utveckling i olika former och storlekar. Och det drar igång NU!


En av sakerna jag är mest exalterad över är min certifiering till professionell coach och NLP-utbildning. Jag har flera delmål med mitt företag, och denna, ihop med några av de andra godbitarna i denna påse tror jag kommer att ge en ordentlig skjuts framåt. En av de andra karamellerna är Balansekonomis kurspaket som jag påbörjar inom kort. De privatekonomiska kunskaperna jag får där kommer att bredda och berika mitt sociologiska perspektiv när jag coachar. I första hand går jag dock kurserna för att utöka min egen medvetenhet kring ekonomi. Det är en del i mitt långsiktiga mål att leva ett meningsfullt liv i (ekonomisk) frihet. Samtidigt som allt detta ska jag vara tre dagar i veckan på International IT College i Göteborg där jag som coch och kurator ska finnas som en resurs både för personalen och eleverna - otroligt kul! Jag ser också med skräckblandad förtjusning fram emot att uppträda med tjejerna i min nya dansgrupp Bailarinas. Eftersom jag älskar latinamerikansk dans är showa, tävla och undervisa i detta ett av mina mest betydelsefulla rekreationsmål. Se oss gärna på Hot Salsa Weekend i Stockholm i början av november!


Jag står inför stora förändringar i en otroligt spännande tid i mitt liv. Det är en karusell jag redan klivit på och jag har känslan av att själva resan kommer att vara så omvälvande att jag inte riktigt kommer att förstå vad som hänt förrän åkturen är över. Det är bara att hålla i sig och hänga med. Vilka förändringar står du inför i höst?

Copyright CHANGE Coaching & Consulting 2019     Kontakt: info@change-cc.com

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle